Lasse Stefanz tar emot Dansbandspriset 2020 i november

Priset som Lasse Stefanz skall ta emot på Ekebo Nöjescentrum i November om ”möjligt”. Tanken är att Dansbandspriset 2020 skall delas ut till vinnande band Lasse Stefanz i november månad på Ekebo. Om så nu inte blir fallet p.g.a Covid19 så kommer priset att att överlämnas till deras bokningsbolag LS Tonart där förhoppningen är att någon från bandet är med och tar emot priset. På bilden ser ni en över 3 kg tung specialdesignad glasstaty med bandets namn ingraverat samt loggan för Dansbandspriset, utöver det ett diplom. Grundare av priset Christian Andersson i samarbete med Ekebofestivalen dom 6 senaste åren. Lasse Stefanz har vunnit priset 5 år i följd och är framröstad av publiken/röstarna. 

/ Christian på Dansbandssidan.com 

Foto: @dansbandssidan 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter