Den största dragspelaren inom dansbandsmusiken ska hyllas - Vår allas Roland Cedermark!

Det ska äntligen hända!

Dragspelaren Stefan Persson från skånska Eslöv som själv har Roland Cedermark som sin personliga husgud har under våren satt ihop ett band med andra professionella musiker och repetitioner pågår för fullt.

"Jag vill att publiken ska känna och höra att det är Roland Cedermarks spelstil och tankar bakom varje ton från mitt eget dragspel" berättar Stefan. "Allt kommer att utgå från Rolands första soloskiva från 1976 för att fortsätta genom många av de skivinspelningarna Roland har gjort fram till dags datum".

2008 blev Roland framröstad till årets Dragspelare av medlemmarna i Sveriges Dragspelares Riksförbund och kunde samma år stoltsera med 2.5 miljoner sålda skivor och 12 guldskivor. Vilket för en svensk dragspelare är helt fantastiskt!
"Vi hoppas kunna börja boka de första konserterna inom snar framtid för att få dela med oss av en fantastisk dragspelare, musiker och artist " hälsar Stefan.

Bandmedlemmarna bakom Stefan är alla professionella musiker med en egen dansbandshistoria att dela med sig av. Dessa är

⭐️Tommy Borgström - Gitarr
⭐️Per Almlund - Bas
⭐️Krister Wrambjer - Trummor

Under sommaren fortsätter repetitionerna och hela bandet ser fram emot att få träffa publiken så snart vi får ses igen efter Coronavindarnas framfart.

/ Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter