Callinaz är klart för webbserien "Tillsammans på ett annat sätt"

I sommar kommer ett spännande project att se dagens ljus! Projectet som kallas ”Tillsammans-På ett annat sätt” är ett initiativ av Jocke Sehlin som spelar trummor och sjunger i Perikles och bygger på att dansband tolkar varandras låtar i sann ”så mycket bätte” anda. Banden som fått välja låtar ifrån varandra utifrån en lottad turordning filmar sedan sina tolkningar som sen sammanställs där varje deltagande band får ett eget litet avsnitt där deras låtar tolkas! I första omgången deltar 5 dansband. Inom kommer fler dansband att släppas. Första bandet som idag presenterades var Callinaz som kommer att medveka.

Detta kommer att visas på denna Facebooksida som ni gärna får gå in och följa där ni även få mer information fortlöpande. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter