Den 13/6 blir det drive in-konsert med Tommys direkt från Klacken i Lillby, Pedersöre

Nu på lördag bjuder Tommys in till "Livestrem" och spelar live på lastbilsscenen direkt ifrån Klacken i Lillby och publiken kan köra in på parkeringen och sitta kvar i sina bilar och lyssna på musiken. Drive in-konserten kommer att filmas och sändas via pensionärsförbundets webbplats och Facebooksida med start 18.00 Svensk tid. Den kommer också att sändas i de flesta lokal-TV-kanaler runtom i Svenskfinland. Tommys har 90 % av sin marknad i Sverige vad det gäller spelningar i normala fall och under 2020 firar bandet dessutom 40 års jubileum. Dansbandssidan.com kommer att dela sändningen via Facebooksidan så att ni alla som vill kan hänga med under dessa 2 timmar. Under kvällen blir det även pausunderhållning med revykungen Sören Storbäck från Pörtom

Dansbandet Tommys består av: 

  • Tom Käldström - Sång - Gitarr - Dragspel - Saxofon 
  • Markus Stara - Keyboard - Dragspel - Sång 
  • Peter Hatt - Trummor 
  • Karl-Oskar Wasberg - Bas 

Varmt välkomna att följa med på detta hälsar grabbarna i Tommys

Lite nytagna bilder från den 11/6 2020 till Dansbandssidan.com från Tommys direkt ifrån Finland och kvällens genrep.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter