Idag släpps Martin Riverfields nya album på Svenska

Martin Riverfield tidigare medlem i John Lindberg Trio, bröt sig ur bandet 2015 och startade Martin Riverfield And The Wheels Of Fortune. Sedan dess har Martin släppt ett soloalbum, och fyra album med The Wheels Of Fortune. 2018 vann Martin och bandet Country SM på Högis i Sälen, skrivit låtar till Larz Kristerz och Erika Jonsson m.fl., sjungit duett med Stiko Per Larsson, framgångsrikt producerat julshower, samarbetat med Per Persson (Perssons Pack), Peter Carlsson (Blå Grodorna), Stiko Per Larsson och Top Cats. Någon mer aktiv låtskrivare och producent får man leta efter just nu. Albumet ”På Svenska” är en liten avstickare från hans tidigare album som varit på Engelska. Det som gör albumet ”På Svenska” så intressant, är att få countryartister skriver och sjunger på Svenska idag. Utan att förrecensera albumet på något sätt, får Martin Riverfield sina låtar med Svenska texter att leva och den härliga dynamiken gör att den blir en fin och genuin countryplatta. Martin gästas av Stiko Per Larsson, Annsofie Lindström och Chris Rocket på nya albumet ”På Svenska”. Vill man ha ett fysiskt exemplar går det att köpa albumet på Ginza.se, annars går man in på Spotify via den här albumlänken https://open.spotify.com/album/0QytmE90dMM1OfNlKztFEg?si=6P2M4bn5SquumMiITNraCQ. Du kan också följa Martin och bandet via hans Facebooksida https://www.facebook.com/martinriverfieldofficial/
 
Missa inte Martin Riverfields And The Wheels Of Fortunes livestrreaming-releasepartyt från Liljan i Borlänge nu på lördag den13 juni kl.19.00. Håll koll på Martins Facebooksida och Dansbandssidan, så lägger vi ut länkinbjudan till konserten inom kort.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter