Lasse Stefanz vann Dansbandspriset för femte gången

Pressmeddelande från Dansbandsidan.com

Lasse Stefanz vann Dansbandspriset för femte gången

För femte året i rad står Lasse Stefanz som vinnare av Dansbandspriset 2020. Det är de 10 000 följarna av dansbandssidan.com som röstat fram Lasse Stefanz till årets populäraste dansband.

Dansbandspriset instiftades 2012 av Christian Andersson, som driver dansbandssidan.com, och det är alltså det nionde gången som priset delas ut. Sedan 2014 arrangeras tävlingen i samarbete med Ekebofestivalen. Egentligen skulle priset delas ut i sommar på Ekebofestivalen men eftersom denna blivit inställd flyttas utdelningen fram till lördagen den 21 november, då Lasse Stefanz enligt planerna ska spela upp till dans på Ekebo i Munka Ljungby. Vinnaren kommer då att ta emot en specialdesignad statyett samt diplom och blommor,

Röstningen på Dansbandspriset har pågått sedan i våras på dansbandsidans hemsida och facebook. Cirka 10 000 röster har kommit in. 
Tvåa i tävlingen blev Micke Ahlgrens och trea blev Callinaz.  

Första gången priset delades ut 2012 vann Drifters och därefter har Titanix och Donnez (2 år i följd) samt Lasse Stefanz (femte året i följd) fått flest röster. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter