Den 13 juli drar en annorlunda dansbandsvecka igång i SVT

Dansbandssidan.com fick för en stund sedan ett pressutskick som jag delar nedanför om vad som komma skall i sommar och att det blir en dansbandsvecka på SVT. Trevliga nyhetet helt enkelt för hela branschen. 

Den 13 juli drar en annorlunda dansbandsvecka igång i SVT. Under fem kvällar spelar lika många dansband mellan kl 18.30 och 19.30. Och publiken kan göra plats framför tv:n och dansa med sina närmaste. Dansbandskulturen är en stark del av den svenska folksjälen - det blir inte riktigt sommar i Sverige utan den. Vi har dessutom märkt att det finns en oerhörd längtan av att få komma ut och dansa, många tittare har hört av sig till oss med önskemål om dansband i tv nu när alla evenemang är inställda. Därför känns det extra roligt att vi i sommar kan erbjuda möjligheten till en svängom hemma, tillsammans med några av Sveriges bästa dansband, säger Martina Pettersson, tf programchef på SVT i Göteborg.

Nu kan vi äntligen avslöja vilka som kommer att spela i SVT:s satsning Dansa hemma. De fem dansbanden som kommer att göra tv-publiken sällskap är Streaplers, Larz-Kristerz, Blender, Casanovas och Martinez.

Dansa hemma sänds i SVT1 och kommer även att ligga på SVT Play.


Foto: Foto: Joachim Nywall, Johan Carlén/Folkspel, Jan-Erik Lindkvist, Thomas Harrysson, Kristofer Lönnå

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter