Martinez, Åsa Jinder & Towe Widerberg gästar BingoLotto 17/5

Nu på söndag den 17 maj klockan 18.00 bjuds det på mycket musik i form av 
dansbandet Martinez samt artisterna Åsa Jinder och Towe Widerberg. Läs lite om artisterna nedanför och kolla in BingoLotto nu på söndag. / Christian på Dansbandssidan.com 


MARTINEZ
Härnösandsbandet Martinez har länge spridit dansglädje runtom i Sverige. Nu väntas sann spelglädje och en doft av 60-tal, när de bjuder upp till dans i BingoLotto. Och det är knappast första gången. 1995 var året då dessa dansbandsikoner skrev in sig i BingoLottos historia för första gången. Därefter har bandet äntrat vår scen vid åtskilliga tillfällen. Alltid till publikens stora nöje och förtjusning.


ÅSA JINDER
Få kan idag mäta sig med Åsas oerhörda rutin på den svenska musikscenen. Med en otrolig musikalitet, en förtrollande scennärvaro och en genomträngande folklighet har Åsa, genom sin musikutövning, spridit glädje runtom i landet i 4 hela decennier. I år firar hon nämligen hela 40 år som riksspelman.

TOWE WIDERBERG
Efter stora framgångar som sångare i de ikoniska dansbanden Streaplers och Towe Widerbergs, vars musik har resulterat i ett flertal Svensktoppen-placeringar, har dansbandsidolen Towe Widerberg de senaste åren istället valt att turnera, land och rike runt, på egen hand. Detta med stor bravur. Towe är och förblir en av landets absolut främsta inom genren.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter