Dansbandsveckan i Malung ställer in säsongen 2020

För en liten stund sedan kom beskedet att Dansbandsveckan ställer in sommarens dansvecka. Läs informationen nedanför från Dansbandsveckan. 

Med sorg i hjärtat har vi nu beslutat att ställa in Dansbandsveckan 2020. Vi har hoppats in i det sista, men som läget ser ut med smittspridningen av Covid-19 kan vi inte genomföra ett stort dansevenemang. Hälsan går alltid i första hand. Biljetter som har köpts till Dansbandsveckan 2020 kommer automatiskt att gälla till Dansbandsveckan 2021 och vi hoppas att ni sparar dem, men självklart går det också att få tillbaka pengarna. Information kommer att gå ut via mail till alla som har köpt biljett. Vi vill tacka alla er som har hoppats tillsammans med oss under våren. Vi kommer att se till att Dansbandsveckan 2021 blir den bästa någonsin! ❤️
Foto: Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter