Birka Cruises nöjesvärdar bjuder på livestreamad konsert och äkta Birka-känsla

Birka Cruises skickade ut ett mail precis där dom gav lite info om kommande "Livestream" med några av deras kryssningsvärdar. Här nedanför kan ni ta del av denna information. / Christian på Dansbandssidan.com 

På onsdag 29/4 bjuder Birka Cruises nöjesvärdar på livestreamad konsert och äkta Birka-känsla. Försnacket börjar 17.00 med låtönskningar och 19.00 drar kvällens konsert igång. Stilla din kryssningslängtan och få en ordentlig dos Birka-känsla. Bunkra upp hemma i soffan, på uteplatsen eller vart du än är för våra nöjesvärdar ska göra allt de kan för att ge dig en helkväll! Från 17.00 blir det försnack med låtönskningar och 19.00 drar kvällens höjdpunkt igång, konsert med våra nöjesvärdar. Du hittar livestreamenvi deras Facebook eller genom länken nedanför.

Här är länken!

Vännerna på Birka Cruises

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter