Liseberg ställer in danskvällar & konserter

Liseberg ställer in en del av säsongens danser samt konserter. Läs deras information genom texten nedanför. / Dansbandssidan.com 

Kära gäster! 
Som vi längtar efter att ses igen! På grund av den rådande Coronapandemin så har vi nu tagit beslutet att ställa in alla konserter och danskvällar fram till midsommar. Vi är väldigt ledsna för det, men ser inte att det är möjligt att genomföra konserterna med de rekommendationer för folksamlingar som råder just nu. Vi följer utvecklingen löpande och samtidigt gör vi vårt yttersta för att hitta nya datum för livekonserterna vid ett senare tillfälle. Vi hoppas att vi kan ses i publikhavet längre fram. Under tiden, ta hand om er! Det gäller följande spelningar:

Stora Scenen – flyttas fram
29 maj, Miriam Bryant
11 juni, Joel Alme & Jakob Hellman

Polketten – ställs in
22 maj, Jannez
29 maj, BlackJack
3 juni, Perikles
5 juni, Streaplers
12 juni, Lövgrens
17 juni, Sounders
19 juni, Framed
20 juni, Chiquita

Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter