Countryartisten Mats Rådberg lämnar ingen oberörd

Hösten 2019 fick Mats samla alla sina krafter för att klara av det som han så innerligt gärna ville göra. Så med stor hjälp av sin son Stefan, tog han sig ner till inspelningsstudion i Halmstad. Han hade precis fått ett cancerbesked och för läkarna var det ovisst om han då skulle överleva julen. Så tiden kändes knapp… det var
bråttom… ingen visste hur morgondagen skulle se ut. Detta har naturligtvis också färgat låtarna. De nya sångerna som spelades in handlar om kärleken, livet och döden. Mats har varit involverad låtskrivarprocessen så att varje textrad skulle kännas äkta och genuin. På skivan har Mats jobbat med Mattias Thisen Hjelm, Peter Russberg och Jonas Thornberg.

Mats Rådberg har släppt första singeln ”Stanna tiden”. En stark countryballad som beskriver kärleken man känner till sin partner som man delat hela sitt vuxna liv med. Mats Rådberg är Sveriges kung av countrymusik. Tillsammans med sitt band Rankarna har han rönt stora framgångar. Han har varit en countrypionjär i Sverige sedan slutet av 60-talet. Mats Rådberg har sålt miljontals album under sin karriär, och han har miljoner streams på sina största hits på Spotify. Med stor glädje kan vi meddela att Mats har fått en ny bromsmedicin som hans kropp har svarat bra på. Även om cancern inte är borta så har medicinen stoppat upp spridningen och även lyckats att minska en del av cancertumörerna. Så med hjälp av läkarvården, familjen, musiken och fansen så gör Mats sitt bästa för att hänga i ett långt tag till. Det planeras en EP med helt nyskrivet material samt en tillhörande bok över hans karriär att släppas i år. 

Lyssna på senaste låten "Stanna tiden" genom att klicka här!'
 

Nästa singel har namnet ”Släpp inte taget” kommer släppas inom kort!

Följ Mats Rådberg på Facebook här!

Foto: Niklas Mossberg
Foto: Niklas Mossberg

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter