Dansbandsfredag med Conny Henrix från Åland

Ikväll sänder dansbandet Conny Henrix "Live" direkt från internet. Vill man kolla in detta så börjar det 18.00 Svensk tid och 19.00 Finsk tid. Länk finns nedanför längre ner på sidan. Läs lite info samt historik om bandet nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 


Den här gången är det dags för en dansbandsfredag i två hela timmar med Conny Henrix! Liveinspelningen kommer att vara från Parks Bar i Mariehamn. Musik skapar glädje och vi på NIPÅ vet att det är många "ute i stugorna" som uppskattar dansbandsmusik och som längtar efter att få dansa. Så nu är det dags att ta fram dansskorna och bjuda upp gubben, för det blir dans online fredag 17.4!

Gå in till nipalive.ax så finns där en länk till konserten, som blir aktiv kl. 19.00 den 17.4. Dansbandsfredagen håller på i 2 x 60 minuter med en liten paus i mitten. Beräknat avslut ca. 21.20.


Om Conny Henrix

Conny Henrix är ett åländskt dansband som bildades redan 2006 av Conny Sahlin och Henrik Jansson. 2007 kompletterades bandet med Guy Ahlqvist. Bandet har spelat land och rike runt där de flesta spelningarna ändå har varit på hemmaplan inför en alltid lika entusiastisk dansant publik. Vintern 2020 gjorde Conny Henrix också en 14-dagars turné till Playa del sol, Kanarieöarna, Spanien.

Conny Henrix spelar dansanta och kramgoa låtar med influenser av bl.a Black Jack, Elvis, Fernandoz, Lasse Stefanz, Vikingarna, Matz Bladhs. Mats Bergmans med flera. Bandets målsättning är att underhålla sin publik ”från den första tonen till den sista” och har med detta skaffat sig många följare som troget följer bandet från spelning till spelning.

Conny Sahlin, gitarr och sång
Henrik Jansson, keyboard, dragspel och sång
Guy Ahlqvist, trummor och sång
Sune Eriksson, teknik

Konceptet innebär att NIPÅ står för teknik, filmning, livestream, kommunikation och ett gage till medverkande artister.


17:e April - Fredag - 18.00 - Conny Henrix "Live" via länken här ->  http://nipalive.ax

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter