Eirik Johansen med husband i en unik "Livestream" på Facebook 17:e April

Gott folk och kära följare, på fredag 21.00 kommer en unik "Livespelning" att ske via Facebook med Eirik Johansen med husband direkt ifrån Trondheim i Norge. Eirik Johansen har tidigare bland annat varit sångare i dansbandet Scandinavia och hans sångröst är hyllad av många. Gå med i evenemanget genom länken nedanför. Dansbandssidan är medvärd till detta evenemang och kommer givetvis att hjälpa till med full reklam samt att dela sädningen via Facebooksidan. 

Husbandet består av: 

Micke Løvdalen
Helge Bentzen
Roar Hansen
Tore Wullum

Ordnas av:
 

UT events
Dansegalla Ltd

Medarrangör - Dansbandssidan.com


/ Christian på Dansbandssidan

Gå med i evenemanget genom att klicka här! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter