Donnez bjuder på direktsänd matlagning och underhållning via Facebook 

Ikväll mellan 18.00-20.00 bjuder Donnez in till matlagning och underhållning via en "Livesändning" på Facebook. Killarna i bandet har uppmanat alla som vill att inhandla ingredienserna och följa med i matlagningen som består av fläskfilégryta med bacon och champinjoner. När väl grytan står och puttrar kommer bandet att bjuda på "Live" musik och då får man även chansen att få sin önskelåt spelad. Vill man önska låtar kan man göra det via deras Facebooksida. Donnez kommer även under sändningen att avslöja en hemlighet, ni som lyssnar kommer få ta del av denna givetvis.

Ni följer den ursprungliga sändningen via Donnez Facebooksida med start 18.00 där ni kan önska låtar och kommentera. Givetvis kommer sändningen även att delas på Dansbandssidan.com på Facebook

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter