Brunnsparken i Örebro & Shine bjuder upp till digital dans på lördag

Dansbandssidan.com snackade för en stund sedan med Lars-Erik Soting (Ordförande) för Brunnsparken om hur han ser på läget just nu för parken. Läget såg väldigt ljust ut i början av året för Brunnsparken som kämpat sig upp efter några smällar tidigare och nu när man väl var på fötter igen så inträffar Corona och parken får just nu kämpa för att klara av att hålla verksamheten igång helt enkelt. Inga danser äger rum för tillfället och med detta innebär även att inkomsterna uteblir. Parken kommer tillsammans med dansbandet Shine att hålla en "Livesändning" nu på lördag i en studio bredvid parken för att på ett eller annat sätt få stöd i dessa svåra tider. Här nedanför kan ni ta del av information om vad som komma skall nu på lördag den 4/4. / Christian på Dansbandssidan.com 


I dessa hårda tider måste vi för orka förstå allvaret även tillåta oss att njuta små stunder och tillåta livet att för åtminstone en stund få vara lite som det brukar.
Därför kommer vi Lördagen den 4/4 att köra Live direkt ifrån Brunnsparken hem till ert vardagsrum. Jocke Brantvik från Fun2Dance kommer att vara med och sändningen börjar med danskurs!!! Det kan väl knappast bli bättre?

Vi kommer att göra detta samarbete tillsammans med Brunnsparken i Örebro som är en av de flera arrangörer, föreningar och band som behöver stöd för att överleva.
Uteblivna intäkter på grund av inställda spelningar innebär såklart ett ökat tryck ekonomin för alla parter. Överallt finns driftskostnaderna och kostnader för investeringar som tickar oavsett. För en del band även så illa att det inte går att få ut någon lön heller förstås.

Vi kommer att ha 2 olika Swishnummer man kan swisha på beroende på ändamål.

För att stötta Brunnsparken köp något ur deras SPONSRINGSMENY.
Inträde: 200 kr
Fikabuffe: 100 kr
Drömdans: 500 kr
SWISH: 1235527098

För att stötta Shine så kan man SWISHA på: 0704599156.

--Bjud in alla ni kan!!--

Vi ses på lördag!! Massa kramar och pussar på er!!

Shine & Brunnsparken 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter