Drifters gör en sista spelning för att tacka sin publik

För en stund sedan kom besked ifrån Drifters att dom vill tacka sin bublik med en sista spelning. Läs deras ord nedanför som kommer från deras Facebooksida. / Christian på Dansbandssidan 

Från djupet av våra hjärtan så vill vi säga stort TACK för alla fina hälsningar och meddelanden, som ni stöttat oss med i vårt svåra beslut om nedläggning. Vi är er evigt Tacksamma såklart. Så nu har vi kommit fram till att vi vill få en chans att kunna ge tillbaka till er och säga HEJ DÅ på vårat sätt! Så det blir alltså en sista spelning! När denna svåra Corona tid är över så kommer vi att spela en sista gång tillsammans i Lidköpings Folkets Park. 

Håll utkik efter datum 
Var nu rädda om varandra. 
Kärlek till er♥️

Foto:Dansbandssidan.com

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter