Tack för allt Drifters

Gårdagens besked att Drifters lägger ner sitt band omgående kom för mig som en smärre chock och man blev helt enkelt paff. Jag känner inte att bandet fick ett värdigt avslut från Dansbandssidan.com genom ett inlägg igår via hemsida och sociala medier där jag informerade om deras beslut. Jag vill med detta göra ett specialinslag med en mängd bilder som jag tagit på bandet genom alla dom snart 9 år som jag följt bandet och gjort reportage. Det har blivit många reportage och många roliga minnen genom åren. Bandet har alltid stöttat Dansbandssidan i ur och skur och alltid välkomnat mig och tyckt det varit trevligt när jag varit med dom ute på olika inslag eller när jag själv rest iväg för att sprida deras musik. Det finns många härliga minnen att förmedla från dessa år och dom kan ni se genom alla bilder nedanför. Det är klart att det blir ett tomrum i denna bransch när ni Drifters gjort er sista spelning. Jag vill rikta ett stort tack till alla medlemmar i bandet som jag fått träffa genom åren och önska er all lycka med vad som komma skall framöver. Det har varit ett stort och sant nöje att få sprida er musik och dela med mig utav eran glädje. Tack för allt // Hälsningar Christian på Dansbandssidan.com

Blandade bilder tagna av Dansbandssidan.com

Lite bilder från Törringelund 2016

Filmer på Drifters av Dansbandssidan.com

Drifters vinnare av Dansbandspriset 2012

Prisutdelning 2012 - Trolldalen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter