Mona G släpper nytt album 27 mars

Imorgon den 27 mars släpper Mona G sin nya skiva via Spotify samt övriga digitala medier - "Då var himlen lite närmre"  Lyssna på ett smakprov av låtarna nedanför genom filmen samt ta del av presstexten. / Christian på Dansbandssidan.com

Mona G firar i år 50 år som artist och vad passar då inte bättre än att hon släpper ett nytt album! Mona har återigen sneglat mot Nashville och har spelat in plattan med några av de bästa studiomusiker världens musikhuvudstad har att erbjuda. Låtarna på plattan är en blandning av gamla godingar som Mona skrivit till andra band och som hon valt att göra själv och en del nyskrivet material.

Mona själv är lyrisk:
- Tänk att få göra en sådan här skiva efter en femtioårig karriär och att få ta hjälp av dessa fantastiska musiker som färgat låtarna till något fantastisk, säger Mona.
Vi kan bara hålla med. Det här är Monas absolut starkaste album hittills i den långa karriären!

Köp skivan via Dansbandssidan.com / skivnyheter 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter