Dansbandet Drifters har gjort sin sista spelning

Fick precis ett meddelande från Drifters ang att dom slutar som dansband omgående Läs nedanför 

Hej Kära Drifters vänner!
Den resa som tog sin början i Skövde redan 1962 börjar nu närma sig sitt slut. Vi har över tid funderat, stött och blött vad vi ska göra av vår framtid. Eftersom musiken har varit en stor del i allas våra liv, låter sig sådana beslut inte tas lättvindigt.

Några av oss har sedan en längre tid startat nya karriärer och andra är på väg. Därför känns det som det blivit dags att sätta punkt för den karriär som vi levt för och älskat i så många år. Vi hade kanske önskat att vi kunde avsluta detta på ett mindre abrupt sätt, men dom yttre omständigheterna ville annorlunda. Därför vill vi på detta sätt öppna våra hjärtan och ge er som följt oss genom åren all vår kärlek,
samt passa på att tacka arrangörer, skivbolag, radio och tv, produktionsbolag, förmedlingar som korsat vår väg.

Vi vill givetvis också tacka Drifters medlemmar genom åren, alla kollegor och sist men absolut inte minst vår kära publik och vänner som vi haft så himla mycket kul med genom åren.

All vår kärlek till er
Erica, Stellan, Robban, Johan och Ronny


Tack för allt underbara Drifters och tack för alla härliga stunder då jag fått göra reportage om er under nästan 9 års tid. Vill önska alla i bandet all lycka framöver med vad som komma skall. Hälsningar Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter