Corona är ett hot mot Dansbandssidan.com

Hej kära följare! Jag hoppas att ni alla mår bra i dessa prekära tider. Viruset påverkar alla just nu på ett eller annat sätt. Så även mig. Jag hade egentligen hoppats på att inte behöva lägga ut en sådan här information och det kommer aldrig att ske igen, men jag måste försöka se om min tillvaro precis som alla andra. Det gör fruktansvärt ont i mitt dansbandshjärta att, som ansvarig för Nordens största dansbandssida på sociala medier att lägga ut tusentals spelningar för alla dansband som blir avbokade just nu samt arrangörer som får ställa in. Jag grundade denna hemsida 2011 och har sedan dess gjort över 600 olika reportage för att sprida dansmusiken och allt annat som rör dansband, Country & Schlager. Jag vill så gärna och många med mig att få uppleva Dansbandssidans dubbla 10 års jubileum 2021 den 15/8, samt att få fortsätta sprida musik och glädje. 

Dansbandssidan.com är mitt heltidsjobb. Men utan aktiva dansband och danser där ute blir även min verksamhet lidande. Så om det råkar vara så att någon eller några där ute uppskattar mitt jobb och känner att ni skulle vilja bidra ekonomiskt till mig och min verksamhet, får ni mer än gärna göra detta. Enklast är att skicka en swish till 0738192282 (Märk med GÅVA) Dessa pengar beskattas i självdeklartionen enligt (T1 – Inkomst av tjänst - Inkomster med egenavgifter) 

Som sagt så är det inte mitt förstaval att lägga ut en sådan information men det är onekligen en prekär situation vi befinner oss i just nu.

Kämpa på alla i branschen och stötta även dansband, artister och arrangörer i denna svåra tid! ❤ Jag tänker absolut inte kasta in handduken ännu trots att läget ser mörkt ut just nu. Det skulle vara oerhört tungt och ledsamt att inte kunna producera hemsidan till er och att inte få jobba med dans, dansband, arrangörer och allt annat som hör denna bransch till.

Christian på Dansbandssidan.com

Foto: Ulf Stjernbo
Foto: Ulf Stjernbo

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter