Danspublikens kärlek ger energi åt Birka Cruises! 

Coronakrisen har satt oss alla i en situation få hade kunnat ana för bara en vecka sedan och som påverkar oss alla på många olika sätt. Under måndagen seglade M/S Birka Stockholm mot Mariehamn för att ligga vid kaj i väntan på att åter igen kunna hälsa sina dansanta gäster välkomna ombord. Dansbandssidan.com fick några ord med Birka Cruises marknadschef Marcus Hammarström. 

- Just nu har vi fullt fokus att ta hand om de gäster som fått sina kryssningar inställda. Vi jobbar för fullt på att ringa upp de gäster som berörs och hjälpa dem att boka om till en resa längre fram, eller få pengarna tillbaka. Alla våra resor omfattas ju av paketreselagen vilket betyder att man får full återbetalning av resan om den, på grund av någon extraordinär händelse, eller beslut från myndigheterna inte kan genomföras. I nuläget gäller det resor fram till och med 14 april. Vi följer noga utvecklingen och ansvariga myndigheters instruktioner och rekommendationer. Om läget skulle ändras kommer vi givetvis snabbt anpassa oss efter det. Precis som alla andra hoppas vi att vara tillbaka i en mer normal situation snart igen och kunna hälsa våra gäster välkomna ombord på nytt. 

- Dom senaste dagarna har varit väldigt annorlunda och det som just nu ger oss allra mest energi är alla fina och uppmuntrande kommentarer vi fått från våra gäster och de som följer dansbandssidan.com. Det värmer i hjärtat och betyder massor för oss!
 

Dansbandssidan.com är en stolt samarbetspartner till Birka Cruises!

FOTO: Dansbandssidan.com
FOTO: Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter