Kära följare, arrangörer, dansband & samarbetspartner

På grund av rådande läge angående Corona så ställer givetvis Dansbandssidan.com in alla planerade reportage tills situationen lugnat ner sig. Jag vill inte sätta något datum när jag är tillbaka för reportage igen på fältet och parkerna. Då detta är mitt leverbröd och mitt liv att driva Dansbandssidan är jag faktiskt orolig, jag har just nu inget jobb mer än att informera och att försöka sprida den glädje jag kan genom att dela musik och annat. Jag är djupt ledsen för alla dansband, arrangörer och övriga som just nu drabbas av detta. Det är generellt ett mycket hårt slag för många i denna bransch och i samhället. Men vi ska komma starkare tillbaka än någonsin och att åka ut och göra reportage just nu är inte det viktigaste. Viktigaste är att bry sig om medmänniskor och ta hänsyn till den situation som just nu råder. Jag är innerst inne oerhört ledsen då jag ägnar mitt liv åt dans, dansband och allt som rör denna bransch. i snart 9 år har jag ägnat mitt liv åt att förmedla dansmusik och allt som berör denna bransch och att nu få lägga ut information om att 100 / 1000 tals inställda spelningar och diverse tråkiga nyheter gör oerhört ont i mig och jag lider med alla inblandade i denna stund som råder. Jag har även lovat alla arrangörer som redan haft reklam på hemsidan och som fått ställa in att detta ska givetvis inte drabba dom utan fri reklam kommer att ges tillbaka som kompensation och det är det minsta jag kan göra i nuläget. Jag kommer fortsätta att informera läget beträffande evenemang och annat för så många arrangörer och dansband som jag bara hinner med. Ta hand om er alla och va rädda om er <3 / Christian på Dansbandssidan.com
Fotocred Ulf Stjernbo

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter