Fantastisk dansmusik med Jive på M/S Birka Stockholm

Den 4:e mars åkte jag upp till Stockholm för ett reportage om killarna i dansbandet Jive från Sundsvall. Det var i september 2019 som jag senast gjorde ett inslag/reportage om Jive och nu var det hög tid igen. Väl vid ankomst 14.00 så tog jag mig ner till Birka terminalen för att invänta killarna. Birka Cruises heter rederiet som M/S Birka Stockholm trafikerar och det var här som reportage skulle äga rum. Strax efter 14.00 packade vi ombord allt på fartyget och upp genom hissar och där vidare till danssalongen. Det är som sagt inte en dans på rosor att vara dansbandsmusiker och det gäller alla dansband, mycket tunga lass och hårt jobb gäller för att en danskväll ska bli komplett. Soundcheck och lite genomgångar väntade under eftermiddagen och när väl allt var färdigt avnjöt vi en middag nere vid mässen. Bra klass på maten och alltid lika trevligt att få komma ombord på detta kryssningsfartyg. Kvällen till ära fick jag även chansen att köra min låt "Finns det nån chans?" live med killarna i Jive och dom kompade mig med bravur och detta ska ni ha ett stort tack för. Film på uppträdandet finns via Dansbandssidan på Facebook och den har i skrivande stund 38.000 visningar. Vad det gäller att leverera fin dansmusik så råder det ingen tvekan om att Jive håller mycket hög klass och spelar dansmusik som alla på ett eller annat sätt tycker om. Bra variation på låtarna med fint tempo. Snygga scenkläder samt att killarna bjuder på sig själva med ett leende på läpparna. Man blir helt enkelt på gott humör och trivs när Jive bjuder upp till dans. Har ni aldrig varit på en danskväll med dom så tycker jag det är hög tid att ni provar på. Denna kväll delade även Jive scen tillsammans med grabbarna i Hedins och denna danskväll gick snabbt förbi då timmarna bara rusade iväg, inte så konstigt med tanke på hur trevligt man hade det ombord på M/S Birka Stockholm som enligt mig är Sveriges bästa kryssningsfartyg. Ta chansen att boka en kryss med Jive eller något annat dansband via www.Birka.se. Ta del av lite bilder från denna kryss nedanför. Alla bilder tagna av Dansbandssidan 
 

Tusen tack Jive för 22 underbara timmar tillsammans med er. Alltid lika trevligt och underbart, vi ses framöver igen för ett nytt reportage och för att sprida eran fina dansmusik.

 

Observera att lite senare idag kommer en längre bloggfilm med Jive, den kommer att erbjuda intervjuer, dansmusik och mycket annat. Filmen kommer att läggas upp på Dansbandssidan på Youtube samt länkas på Facebook. 

En film från mitt reportage har ni nedanför!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter