Den 20 maj firar Micke Ahlgrens 30 års-jubileum i Bahcohallen / Enköping

Varmt välkomna till Micke Ahlgrens  30 års-jubileum. Läs mer om denna jubileumskväll genom informationen nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 


Insläpp kl 17. Vi har baren öppen och har en sommarbuffe serveras mellan kl 18-20. 
Lokala trubaduren Jocke Göransson (fd trummisen i Micke Ahlgrens) kommer underhålla oss under buffén samt Ena Bugg & Sving har en dansuppvisning i pausen.
Micke Ahlgrens kommer starta kl 21 och spela fram till kl 01. I pausen finns möjlighet till meet & greet med bandet för en pratstund eller signering. 

Dom kommer ha en VIP inne på Ice Sportbar som ligger intill Bahcohallen, med 3-rätters middag från Jesper Rådbrink och Bartenderkocken.Gästerna kommer även bjudas på en del överraskningar under kvällen med ledning av Jocke Göransson. 

Dom har bjudit in deras partner Champagne.se som kommer ha en egen bar inne i hallen. Det kommer finnas möjlighet till husvagnsplatser bredvid Bahcohallen på parkeringen. Platserna är begränsade, så först till kvarn.

Det kommer gå bussar från de närmsta grannstäderna till Bahcohallen. Tur och Retur. En lista på boende finns på vår hemsida. Dom har gjort en deal med Enköpings hotel Park Astoria. Varje gäst bokar själv med hotellet och använder då " Micke Ahlgrens Jubileum" som bokningskod för att erhålla deras rabatt. 800 kr för dubbel och 700 kr för enkelrum.För bokning Hotell Best Western Park Astoria telefonnummer 0171-47 80 80. För elstolpe, bussar, boende eller mer info kontakta info@folkfesten.nu

Bokning av biljetter genom denna länk -->>  https://www.nortic.se/dagny/show/86253 
 
Håll dig uppdaterad och följ oss på www.facebook.com/folkfestensverige/

För er som önskar det lilla extra finns en VIP-lounge, mer info på http://folkfesten.nu/vip/


För mer info besök www.folkfesten.nu

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter