Perikles vinnare av Manifestpriset 2020

För en liten stund sedan avgjordes vilket dansband som skulle vinna Manifestpriset 2020 för årets album/skiva. Det blev Perikles som vann med skivan "Den coolaste bruden i byn". Dansbandssidan.com säger stort Grattis 


Dessa dansband var nominerade: 

Årets Dansband

  • Xplays – Jag vill och jag vågar (Xplays/Atenzia Records)
  • BlackJack – En, två kanske tre (Atenzia Records)
  • Perikles- Den coolaste bruden i byn (Atenzia Records)
  • Donnez – Med stora steg (Atenzia Records)




Om Manifestgalan:  
Manifestgalan genomfördes för första gången 2003 och är idag, 17 år senare, ett paraply för olika aktiviteter som involverar, stärker och lyfter fram svenska artister, musikbolag och producenter. Manifest Showcase och seminariedagen Manifestdagen är andra aktiviteter under Manifest-paraplyet. Tidigare vinnare och mer information finns på www.manifestgalan.se.

Manifest skapades på initiativ av SOM, Svenska Oberoende Musikproducenter. SOM är en ideell förening som samlar över 300 oberoende skivbolag och verkar för att tillvarata medlemmarnas intressen inom upphovsrättsliga frågor, utbilda, samt främja och stärka samarbetet mellan medlemmarna.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter