Birka Cruises är ännu en gång Sveriges bästa rederi

Birka Cruises, Sveriges enda renodlade kryssningsrederi, har för nionde gången utsetts till Sveriges bästa rederi. Priset delades ut under torsdagen på Grand Travel Award, den årliga galan för resebranschen.

Juryns motivering:
"Det är inte alltid bäst att vara störst. På Östersjön slåss Birkas enda fartyg med stora flottor av betydligt större fartyg. Då måste man vara bättre på service och ännu trevligare än konkurrenterna. Birka lyckas med detta år efter år, samtidigt som man förmår att utveckla sin affär med kryssningar till Höga kusten, Tomten, skidresor och snart till Berlin. Med Birka blir resan alltid ett häftigt äventyr som både lever upp till förväntningarna och utmanar dem.”
 

Dansbandssidan.com är en stolt samarbetspartner till Birka Cruises och säger stort Grattis till Sveriges bästa rederi.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter