Det nya Svenska countrybandet "Landet" släpper sin debutsingel 28/2

Det nya Svenska countrybandet "Landet" släpper sin debutsingel "Aldrig nöjd" den 28 februari 2020 via Spotify.

Låten är en officiell cover på svenska av Steve Earles låt "I Ain't Ever Satisfied" och släpps på Landet recordnings med tillstånd av Warner / Chappell Music Scandinavia AB. För den svenska texten står Henrik Lilliér som också sjunger i bandet. Henrik är även skådespelare och sågs senast i filmen ”Becker – Kungen av Tingsryd” på SVT i höstas där han spelade huvudrollen.

2005 släppte Henrik sin första soloskiva och nu är han tillbaka med ”Landet” och låten ”Aldrig nöjd”. Låten har en touch av countryrock och handlar som många andra countrylåtar om de stora frågorna i livet. Här ställs frågan ”Varför är jag aldrig nöjd?”.

Övriga medlemmar är Magnus Persson (trummor), Jonas Lönngren (gitarr) Joel Bremer (fiol) och Linus Ellström (Bas).

/ Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter