Jag&Du det Svenska Schlagerdansbandet

Det glada gänget ”Jag&Du” startade 2017 när sångerskorna Tina och Sanne från Sven-Erics beslutade sig för att satsa på något nytt. Ett år senare var de igång med en härlig blandning av ”Hits man minns” – mycket 80-90-tal med främst schlagers i dansvänliga tappningar. Bandet utgår ifrån Stockholm och man kan boka dom genom uppgifterna nedanför.

Gänget består av en Guldsladdenvinnare från 2012 på trummor vid namn Patrik Sviberg från bland annat Chapelle, på bas har vi svängiga Mats Grönberg från Boogie och Joyride och på gitarr hittar vi Mathias Wendt från Frontline, som även sköter musikarrangemang och en hel del sång. Tina Larsson sjöng tidigare med Titanix, Sanne Struck med Anna&Vi men det var i Sven-Erics som de strålade samman och upplevde glädjen med att sjunga tillsammans. Med mycket olika röster bildades ett ABBA-liknande sound, vilket gör att finns en hel del låtar från ABBA på repertoaren.

Bandet fick också en specialskriven låt från duktiga Lennart Clerwall. Låten hette Jag&Du – därav bandets namn.

Kontakta för frågor och bokning.

Telefon:

(Sanne): 0707 907 111

(Patrik): 0704 418 158
 
E-post: tina61@mail.com


Följ bandet på Facebook genom denna länken här!

Följ bandet via hemsidan här!

Provlyssna på bandet här!

Provlyssna på bandet här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter