Arvingarna vann en Grammis

Grattis till Arvingarna som vann en Grammis i kategorin (Årets Dansband) för albumet ”I DO”. Priset delades ut på Annexet i Stockhiolm för en liten stund sedan. Läs mer om prisert nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Vi var nominerade till en Grammis: 

 
  • Perikles 
  • Lasse Stefanz
  • Magnus Carlsson
  • Donnez 
  • Arvingarna 
 

OM GRAMMIS 2020

Den 37:e upplagan av Grammis äger rum torsdagen den 6 februari 2020 på Annexet. Syftet är att uppmärksamma och premiera Sveriges främsta artister, musiker, producenter och kreatörer. 

Ifpi Sverige som är skivbolagens branschorganisation anordnar den 6 februari 2020, den 37:e upplagan av Grammis. Förra årets framgångsrika koncept med sittande middag, prisutdelning och liveframträdanden återskapas och förädlas. Allt i syfte att hylla årets bästa musikprestationer.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter