Schlageryra på Dansbandskalaset!

För sjätte året bjuder Thomas Deutgen och ACC upp till fest på Aros Congress Center i Västerås. Det brukar bli fullsatt av glada människor i alla åldrar och i år arrangeras kalaset 21 och 22 februari. 

På fredagen blir det dessutom ett riktigt schlagerkalas när Magnus Carlsson gästar Västerås ihop med rockdrottningarna Anne-Lie Rydé och Nina Söderquist. De bjuder på fullmatad show i eventhallen ihop med Scotts. Inne i restaurangen dans till Martinez och nya bandet Blixterz.

På lördag blir det tunggung med Streaplers och Larz-Kristerz inne i restaurangen och intill bjuder Casanovas och Mannerz upp.

För den hungrige kan prisvärd och stor buffé bokas inne i eventhallen och i restaurangen finns det lyxig trerättersmiddag med skumpa. Bra pris på boende (Plaza mittemot eller intilliggande Esplanade)

All info och bokning görs på dansbandskalaset.se


Foto Sandra Hansson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter