Närmare 1000 personer gästade Terjes Dansegalla på Gran Canaria

För 9:e året gick Terjes Dansegalla av stapeln och liksom tidigare år fanns stjärnartister från Norge & Sverige på plats för 2 dagars glädje och dans. Dansegallan var på Gran Canaria / Puerto Rico på Labolera/Tango mitt i centrum. Nytt för i år var nya ägare av detta ställe och platsen inomhus (Tango) har inte varit öppet mycket under vinterhalvåret och arrangören Terje har jobbat stenhårt för att få till denna Dansegalla på samma ställe liksom tidigare år. Trots att serveringen under söndagens TE dans var under all kritik och på grund av för lite serverings personal så blev denna utomhus dans ändå en otrolig fint eftermiddag med musik från diverse artister som medverkar på Dansegallan. Strålande solsken och med fin dansbandsmusik som marknadsföring inför vad som komma skulle under måndagens och onsdagens Dansegalla. Terje Utaker har gjort ett otroligt jobb med att få ihop dessa dagar trots det nya ägarbytet. Restaurangen Labolera samt Tango drivs numera av kineser och under måndagens och onsdagens Dansegalla så var servicen prickfri och gick som en dans. Många gäster kom fram och berömde dom för mat och dryck samt för snabb leverans. Närmare 1000 personer gästade årets Dansegalla som är en årlig höjdpunkt och återkommer 2021 med datumen 18&20 januari när Terjes Dansegalla firar 10-års jubileum. Att vara på plats på detta evenemang är en riktig höjdare med en otrolig stämning som är något utöver det vanliga. Tänk er att ett 10 tal stjärnartister bjuder upp till dans under 6 timmar med underbar musik och gemenskap på Gran Canaria, man får väldigt mycket för entré pengen samt att alla artister verkligen tar sig tid för fansen och dansarna på plats. Jag har gjort reportage 5 år på Dansegallan och måste ändå säga att årets upplaga var något utöver det vanliga. Underbara människor på plats och rakt igenom en toppen Dansegalla. Kikki Danielsson, Thorleif Torstensson samt Lasse Sigfridsson är 3 legender från Sverige som gjorde mycket bra ifrån sig till publikens stora förtjusning under dagarna 2. Från Norge fanns Anne Nördsti, Contrazt, Lasse Johansen, Ottar Johansen, Terje Ingemar Larsson, Odd Arne Sörensen samt världens bästa husband på plats. Alla ni har gjort ett otroligt bra jobb tillsammans med dom Svenska artisterna. Det är otrolig hög kvalitet vad det gäller Norsk leverans av musik och utstrålning. Icke att förglömma DJ Per Charlie Alsethaug & Erik Forfod som stod för musik i pauserna. Erik var även värd för dessa dagar och presenterade artisterna innan deras uppträdanden. Alla artister, ljudtekniker m.f.l har verkligen gjort ett jätte jobb under veckan samt under tisdagens After Beach på artist hotellet som lockade hundratals människor och blev en stor succé.


Som en avslutning på denna Dansegalla blev arrangören Terje hyllad av såväl publik och alla artister upp på scen inför mängder med applåder och jubel från publiken.

Jag vill varmt rekommendera er att besöka Terjes Dansegalla 2021 och nån gång i april eller maj kommer mer information om detta. Tusen tack alla artister samt Terje för en helt underbar vecka med er. Vi ses igen / Christian på Dansbandssidan.com

Bilder tagna med mobilen ser ni här nedanför!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter