En danskryssning med Donaldz på M/S Stena Danica 

Igår den 8/1 blev jag inbjuden av grabbarna i Donaldz för ett reportage på båten mellan Göteborg-Fredrikshamn. Allt började med att killarna hämtade upp mig i Göteborg strax före 07.00 för vidare färd mot Danmarksterminalen där vi skulle förbereda för inpackning ombord på fartyget som ankom runt 08.00. Efter drygt 90 minuter var alla instrument samt soundcheck färdigt och dansen kunde börja 10.00. Vädret kanske inte var på sin bästa sida men trots detta kom glada dansare ombord för att njuta och roa sig till Donaldz. Det var mitt första reportage om killarna och jag har aldrig tidigare träffat dom innan, jag måste säga att jag och dansarna blev oerhört väl omhändertagna och killarna tog sig verkligen tid att snacka och vara sociala även under pausen. Utöver det nyss nämnda så klär sig grabbarna snyggt och deras sound och leverans är inbjudande och jag vill verkligen rekommendera er att gå ut på dans till dessa trevliga killar. 100 % ”Live” musik får man för pengarna och man får även en väldigt trevlig kväll, det finns faktiskt inte mycket mer att begära om man gillar mogen dansmusik med en touch av lite snabba låtar då och då under en danskväll/ eller som i detta fall en dans på förmiddag/eftermiddag. Tiden gick fort denna dag och nedanför kan ni ta del av ett gäng härliga bilder från dagen. Jag kan inte mer än att rikta ett stort och varmt tack till Donaldz för denna dag samt rekommendera er alla att prova en danskväll till killarna. Donaldz grundades 2018 i augusti och dom utgår från Gislaved. Dom som vill komma i kontakt med bandet får kontakta Christian på (Dansbandssidan.com)

Nästa spelning:

18/1 Sjötofta Fritid 

2/2 Kungälv - Kvarnkullen 

Kram mig igen - Donaldz

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter