Dessa dansband är nominerade till Manifestpriset 2020

För någon timme sedan avslöjades vilka dansband som blev nominerade till årets Manifestpris I kategorin dansband för årets album. Här nedanför kan ni se dessa samt få lite mer information pm priset. Grattis till alla nominerade dansband. / Christian på Dansbandssidan.com 

Årets Dansband

  • Xplays – Jag vill och jag vågar (Xplays/Atenzia Records)
  • BlackJack – En, två kanske tre (Atenzia Records)
  • Perikles- Den coolaste bruden i byn (Atenzia Records)
  • Donnez – Med stora steg (Atenzia Records)Mer om Manifestgalan:  
Manifestgalan genomfördes för första gången 2003 och är idag, 17 år senare, ett paraply för olika aktiviteter som involverar, stärker och lyfter fram svenska artister, musikbolag och producenter. Manifest Showcase och seminariedagen Manifestdagen är andra aktiviteter under Manifest-paraplyet. Tidigare vinnare och mer information finns på www.manifestgalan.se 

Manifest skapades på initiativ av SOM, Svenska Oberoende Musikproducenter. SOM är en ideell förening som samlar över 300 oberoende skivbolag och verkar för att tillvarata medlemmarnas intressen inom upphovsrättsliga frågor, utbilda, samt främja och stärka samarbetet mellan medlemmarna.

Årets gala går av stapeln den 14 februari på Nalen i Stockholm då, utifrån 21 kategorier, den bästa oberoende musiken från det gångna året hyllas av en samlad oberoende musikbransch. Biljetter finns att köpa via www.nalen.se.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter