Voize blir ett klassiskt dansband

När Voize startade 2011 var bandet ett klassiskt dansband och sedan gick man över till att vara ett mer modernare dansband. Men nu har killarna valt att återgå till det klassiska och varför kan ni läsa här nedanför genom deras utskick igår. / Christian på Dansbandssidan.com 

VOIZE 2020

2019 och detta årtionde är nu slut och det har varit ett fantastiskt årtionde i Voize historia med framgångar av många olika slag. Med åren så har även branschen ändrat sig en hel del och många dansställen och arrangörer har dragit ner på sin dans eller delat upp den i mogendans och moderndans. Detta i sig har inneburit att banden har fått välja på att vara ett mogenband eller ett modernband. Voize har under sina år gått mot att vara ett modernband men känner nu att det är en väg som smalnar av mer och mer. 2020 tar nu Voize taktpinnen och ändrar riktningen.
Vi är inget mogenband och inget modernband, vi är helt enkelt ett klassiskt dansband. Detta innebär att vi kommer ändra vår repertoar en del med inslag av en mognare stil men kommer samtidigt att ha kvar delar av vår redan omtyckta repertoar….allt för att vi ska tilltala en bred publik. Publiken ska känna igen ryggraden i Voize oavsett om man gillar moget eller modernt, man ska helt enkelt gilla Voize för att man gillar Dansbandsmusik. Detta sjösätts i mars 2020.

Man kan följa Voize via Facebook, Instagram bland annat. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter