Julens Högtidsstund Åland 2019 

Den 20/12 2019 var jag på plats på Åland för 3:e året i följd för att dokumentera julkonserten ”Julens Högtidsstund” med Hans Martin, Tom Käldström, Markus Stara & Ramona Nordberg. Som vanligt en högklassig konsert med fantastiska jullåtar, vad sägs om ”Bella Notte” på saxofon  ”När ljusen tändas därhemma” m.f.l. Det var fullsatt i kyrkan och jag är otroligt nöjd med denna kväll samt alla som fanns på plats i Lemland/Åland. Tom Käldströms son var med under hela kvällen och gästspelade på sin ukulele. Fantastiska kyrkan S:ta Birgitta som invigdes på 1200-talet! Ja ni hörde rätt, delar av denna kyrka är alltså över 800 år, imponerande och väldigt fin.  Här nedanför kan ni ta del av lite filmer från kvällen samt ett par bilder. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter