Musikhjälpen 2019 9 - 15 december från Västerås

Ikväll klockan 21.00 är det dags för programledarna för Musikhjälpen att gå in i buren på torget i Västerås. Årets viktiga tema är: Sex är inte ett vapen. Årets programledare är: Daniel Hallberg, Miriam Bryant och Farah Abadi. Dansbandssidan.com kommer i år att dela olika bössor och på så sätt hjälpa till i insamlingen till Musikhjälpen. En av alla bössor som kommer att delas är "Pontus mannen med den blå jackan" som jag fick äran att träffa förra året i Lund. Pontus har i 11 imponerande år engagerat sig för Musikhjälpen samt att han dom sista dagarna står utan för glasburen och ger sitt stöd och bidrag. Han har blivit en stor ikon för programmet och en eldsjäl minst sagt. 

Dansbandssidan.com kan ochså avslöja att Pontus är på plats cirka 20.00 på onsdag utanför glasburen och kommer vara där ända fram tills på söndag då programmer är slut. §

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som funnits i Sverige sedan 2008. I 144 timmar sänder vi direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undanskymd mänsklig katastrof. Det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år. I programmet blir tre kända programledare inlåsta i en studio på ett torg i en svensk stad. Under veckan får de besök av engagerade människor som på olika sätt bidrar till kampen för årets tema. Artister uppträder och kända människor kommer på besök för att engagera sig, och som ett kitt i hela sändningen ligger publikens låtönskningar som alla bidrar till insamlingen. 


Vill man stötta Pontus bössa gör man det genom denna länk!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter