Fira Julafton med Dansbandssidan.com

Ta er tid att läsa detta inlägg

"Ingen ska behöva fira Julafton ensam om man inte själv har valt att göra det" 
Årets viktigaste dag för min del närmas sig då jag kommer bjuda in alla som sitter helt själv på Julafton till en direktsänd uppesittardag/kväll via Dansbandssidan.com på Facebook. Som ni ser på bilden erbjuds väldigt mycket under dom 8 timmar som jag ligger "Live" undantaget för 15 min paus för lite kaffe. Att fira julen men framförallt Julafton ensam är något som ingen ska behöva göra enligt mig. Julen är en högtid då man umgås med nära och kära och rå om varandra. För alla är det inte så och med anledning att jag själv firar Julafton ensam så vill jag bjuda in alla följare av Dansbandssidan men framförallt till er alla som sitter helt ensamma under Julafton vart ni än befinner er.

Ni ska känna er varmt välkomna att fira Julafton tillsammans med Dansbandssidan.com på Facebook med start 14.00 den 24/12 Hälsningar Christian på Dansbandssidan 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter