Ingen ska behöva fira Julafton ensam om man inte själv valt att göra det

För 2:a året vill jag bjuda in er till denna dag/kväll, varför sitta ensam när man kan göra något för andra? Jag väljer att dela med mig av mig själv och en mängd trevligheter under Julafton. Medan många samlar familj, släkt och vänner inför kommande jul är det inte ovanligt att andra sitter ensamma. Då kan julen vara en tuff period - oavsett anledning till ensamheten. Att fira julen men framförallt Julafton ensam är något som ingen ska behöva göra enligt mig. Julen är en högtid då man umgås med nära och kära och rå om varandra. För alla är det inte så och med anledning att jag själv firar Julafton ensam så vill jag bjuda in alla följare av Dansbandssidan.com men framförallt till er alla som sitter helt ensamma under Julafton vart ni än befinner er. Inbjudan gäller till Dansbandssidan på Facebook där jag kommer att erbjuda en mängd trevligheter och aktiviteter under 8 timmar Non-Stopp med start 14.00 fram tills 22.00. Olika dansband och samarbetspartner till Dansbandssidan har ställt upp och skänkt tävlingsvinster som kommer att tävlas ut under denna dag, ett stort tack till er alla ❤

Ni ska känna er varmt välkomna att fira Julafton tillsammans med Dansbandssidan.com på Facebook med start 14.00 den 24/12 Hälsningar Christian på Dansbandssidan.com 

(Annons för detta kommer ut i början av December)

Foto:Alf Roslund

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter