Jul med Sigfridssons

Gott folk det finns inte många biljetter kvar nu till dom 3 föreställningarna med "Jul med Sigfridssons" vill man boka in detta så är det verkligen hög tid att göra det nu innan det är försent. Denna föreställning firar även i år 5 års jubileum och hålls återigen på Kristianstads Stadsteater.

Familjen Sigfridsson ä å ö , ä ” ” å ! Stefan är dragspelande frilansmusiker, solist och studiomusiker från Eslöv med södra Sverige som arbetsplats. Har sitt hjärta bland den vackra traditionella musiken men tar gärna ut svängarna med både dansband, schlager och rockmusik när tillfälle ges.
Stefan började spela dragspel redan som 9-åring och har varit flitigt anlitad ända sen tidiga tonåren efter sin första spelning som 13-åring. Hans själfulla och hjärtliga spelstil lämnar få oberörda. Varmt välkomna till årets Jul med Sigfridsson. Följ oss gärna på Facebook (Familjen Sigfridsson). 

Konsererna är följande datum och tider! 

14/12 14.00 
14/12 18.00
15/12 14.00 


➡️  .

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter