Legenderna Thorleif & Conny Nilsson mfl gästade Daniels sista Allsångs konsert

Igår den 6/10 bjöd den fantastiska Daniel Stefansson in till "Allsång med Daniel & gäster" på Revyteatern i Ängelholm. Denna var väl det ett stjärnspäckat startfält med legenderna Thorleif Torstensson, Conny Nilsson och en rad övriga artister. Denna Allsång var fullsatt och innan konserten drog igång meddelade även Daniel att det var den sista Allsångs konserten iallafall för stunden, han tänker ägna sig åt lite andra projekt och killen är känd som en TV-Stjärna då han medverkat i ett flertal program på tv. Kvällen bjöd på en konsert på drygt 2 timmar samt en paus på 30 minuter. Thorleif bjöd på "Fem Röda Rosor", samt 5 andra klassiska låtar till publiken stora förtjusning och det var verkligen leverans ifrån "Tolle" minst sagt. Conny Nilsson känd från bland annat Berth Idoffs, Erik Limhs och Matz Bladhs bjöd på låtar som "Små, Små ord av kärlek & "Tänk när det blir sommar" samt ytterligare 4 melodier. Det märks att Conny är saknad ute på dansbanorna men nu har ni chansen att se Conny fler gånger på mindre spelningar om ni går in via hans hemsida. Han kommer även att släppa en skiva framöver som jag kommer hjälpa han att sprida och förmedla. Daniel Stefansson har jobbat många timmar, dagar, månader med att få denna konsert till en minnesvärd kväll och visst blev det så. Folk från Finland, Umeå o.s.v hade rest ner till Ängelholm för att få uppleva denna eftermiddag/kväll. Nedanför kan ni ta del av 2 filmer från kvällen samt ett par bilder. Någon mer film på Conny kommer ut via min Youtubekanal idag eller imorgon och då får ni höra låten "Små, Små ord av kärlek". Tack alla underbara artister och Daniel för denna gång. Jag hoppas du ändrar ditt beslut Daniel när du känner dig redo igen. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter