PHs bjöd Gåsasteget på en underbar jubileumsfest

Igår den 21:e september blev jag inbjuden till Dansföreningens Gåsastegets 25 års jubileum. Denna kväll var det dom duktiga killarna i Phs som skulle bjuda upp till dans och fantastisk stämning. Väl på plats runt 17.00 så var det lite förberedelser samt uppdelning av den ljuvliga middagen som skulle avnjutas innan killarna drog igång dansen. Maten kom ifrån företaget Emmas at Tockafarmen som är en cateringfirma och levererar utomordentligt god mat med högsta kvalitet och leverans. Jag är utbildad kock själv i grund och botten och jag vill verkligen rekommendera detta företag om ni någon gång skulle få för er att anordna en fest eller ett evenemang, företaget ligger i Genarp och deras hemsida är www.tockafarmaren.se. Det bjöd på en ljuvligt god förrätt i form av skagenröra med handskalade räkor och till huvudrätt blev det Skånsk rosastekt ryggbiff med tillbehör och som om detta inte var nog så bestod efterrätten av vaniljmousse med kanelkompott samt havrekaka. Efter denna måltid höll jag ett tal till föreningen samt överlämnade lite presenter för att fira föreningen och även tacka för att dom alltid ta emot Dansbandssidan.com med öppna armar. En sådan förening ska hyllas och framhävas utan att överdriva, min upplevelse är att föreningen gör allt för att alla på ett eller annat sätt ska trivas och för att deras fester, kurser m.m ska vara så bra som möjligt. När klockan väl slog 20.00 drog Phs igång kvällens dans, jag har träffat killarna många gånger på reportage och jag måste säga att denna kväll så levererade killarna 150% med högsta kvalitet. Linus på sång är gudomligt underbart att lyssna på och en nominering till en Guldklave 2020 vore på sin plats både för bandet och för Linus skicklighet och prestation. Per-Håkan Helén, Björn Bjärten Norbäck samt Jörgen Hållén har alla spelat i gamla Sannex numera Phs och det är en fröjd att se dom alla 3 på samma scen igen. Gå ut och dansa och lyssna på dessa grabbar det är värt vartenda öre och lite till. Jag vill rikta ett stort tack till Gåsasteget samt till Phs för under ljuvlig kväll och återigen stort GRATTIS GÅSASTEGET till erat 25 års jubileum. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter