Lasse Stefanz till Rival i Stockholm

Lasse Stefanz, som turnerat Norden runt i 52 år kommer nu, som första dansband någonsin, till Rival i Stockholm med sin ute i landet bejublade och utsålda konsertföreställning De första ljuva åren! Bandet bjuder på alla sina stora hits, en och annan musikalisk överraskning samt mängder av nostalgi. Allt inramat av bilder, filmklipp och minnen förmedlat på scenen av dansbandsexperten Thomas Deutgen, som även intervjuar bandets förgrundsfigurer Olle Jönsson och Christer Ericsson på scenen.

Sedan snart två år har bandet rest runt i Sverige med konsertföreställningen som varit i stort sett utsåld överallt. Idag finns ett enormt stort intresse att se och höra bandet, men inte på dansbanan utan i en konsertlokal. Minnas melodierna och få hela historien om Lasse Stefanz från start fram till idag. En unik föreställning med namnet De första ljuva åren framförd av bandet som idag är både kult och kultur...

- Det känns både spännande och hedrande att få komma till Stockholm med vår föreställning. Ute i landet har den sålt väldigt bra, men det är alltid nervöst med huvudstaden. Nu har vi blivit kult och många vill inte dansa till oss utan lyssna på musiken och texterna, då blir konserten ett lysande tillfälle. Rival är en fantastisk lokal och vi hoppas självklart att den fylls av både fans och nyfikna, säger bandets sångare sedan starten 1967, Olle Jönsson.

Thomas Deutgen är programledare och dansbandsexpert som gjort både biografi och flera dokumentärer om bandet tillika producent för föreställningen.

Föreställningen är den 9 januari 2020 på Rival i Stockholm och biljettsläpp via ticketmaster i morgon tisdag.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter