Tack Malmöfestivalen 2019 

Jag kommer inte skriva en hel uppsats om hur det var på Malmöfestivalen 2019 och alla dansbans som bjöd upp till dans. Bilderna får tala för sig själva. Det är en mängd härliga bilder här nedanför på sidan och 45 dagar fanns Dansbandssidan.com på plats för att sprida musiken och alla dansband som fanns på plats. Först ut var Grönwalls & Voize fredagen den 9/8. Barbados, Martin Nilsson med band, Callinaz, Matz Bladhs & Lasse Stefanz fanns på plats dom dagarna jag var inne i Malmö. Vädret har varit bra för det mesta med udantag igår den 15/8 då det regnade en hel del. Men Dansbandssidans 8 års jubileium blev en lyckad och härlig dag och jag vill tacka er alla för lyckoönskningar och grattis. Tack för denna gång Malmöfestivalen och stort tack till Andreas Kellerman för fin service och fika backstage. Grattis även till alla 3 brudparen som gifte sig i Malmö igår där Olle Jönsson var vigselförrättare. / Christian på Dansbandssidan.com 

Dansbandssidans 8 års jubileium 15/8 2019 - Lasse Stefanz

Bilder från 4 kvällar av Malmöfestivalen 2019 - Posthusplatsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter