En danskväll med Skånebandet Bob Stevens  

Igår var det dags att göra säsongens sista reportage på Björka Loge där Bob Stevens denna kväll stod för musiken. Det var ett tag sedan sist då jag träffade grabbarna och sedan dess har dom fått ett nytillskott i bandet i form av Pierre som tidigare spelat med bland annat Phs. Väldigt trevligt att träffa dig igen och du är en väldigt duktig basist. Vädret var inte på sin bästa sida igår och trots konkurrens från 2 andra dansställen så blev denna kväll ändå härlig på alla sätt och vis. Bandet levererar bra mogen musik med härligt sound. Det är mycket som komma skall framöver för Bob Stevens. Ny platta ska släppas under hösten och inom kort väntar andra trevligheter som jag inte tänker avslöja ännu. Killarna satsar stenhårt på bandet och dom kommer att lyckas då många redan känner till bandet samt att dom är populära bland både arrangörer och dansare. Vill man veta mer samt även följa bandet så kan man göra det via deras Facebooksida, Instagram eller på hemsidan som är www.bobstevens.se. Jag kan inte mer än att lyfta på hatten och säga tusen tack för en trevlig kväll igår. Vi ses igen killar. / Christian på Dansbandssidan.com

(Ta del av lite bilder samt 2 filmer nedanför från kvällen)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter