En sommarkväll med Glenn-Endys på Björka Loge

Det har gått 1 år sedan sist, men igår var det äntligen dax att göra ett reportage igen om killarna i Glenn-Endys. Så här inledningsvis börjar jag med att berätta att bandet lockade fantastiska 465 personer igår till dansen och det är skoj att se att så mycket folk går ut på dans. Bandet är och har alltid varit populära och dom har alltid mycket folk runt om i landet på alla deras danskvällar. Det är stabilt, mycket stabilt vad det gäller Glenn-Endys. Man levererar och imponerar på alla sätt och vis och deras publik bara älskar deras sound och musik helt enkelt. Man kan inte begära mer av bandet då man får precis vad man önskar för entrépengen. Återigen har vi ännu ett dansband som jag tycker förtjänar en nominering på ett eller annat sätt i Guldklaven, men icke denna gång heller. Magnus som spelar saxofon, dragspel & klaviatur gör det med bravur, alla killar är rutinerade och det märker man på den kvalitet man får. Ni kan ta del av 2 filmer nedanför från kvällen samt lite bilder. Jag vill rikta ett stort och varmt tack till killarna för denna gång. Ikväll buder dom upp till dans på Lyktan i Vilshult och imorgon går färden 100 mil uppåt landet för att just du ska få njuta till deras musik. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter