Donnez gjorde succé på Björka Loge

Igår gästade Donnez Björka Loge utanför Lund och Dansbandssidan fanns på plats för att sprida Donnez musik och göra ett reportage under kvällen. Killarna har ett otroligt hektiskt schema och tillhör det bandet i Norden som spelar flest spelningar om året. Vädret denna eftermiddag/kväll var underbart och jag gissade redan innan dansen skulle dra igång att det kommer minst 400 till dansen, jag fick rätt då det kom 485 dansare för att njuta och roa sig. Det är en imponerande siffra och inte så konstigt med tanke på den leverans som killarna bjuder på. Dom fick ingen Guldklave på Dansbandsveckan i Malung men en sak står klar, det kommer gott folk. Hårt jobb och högsta leverans måste förr eller senare bringa kraft och det är bara en tidsfråga innan bandet vinner ett pris. Donnez består numera av 6 medlemmar sedan nytillskottet Andreas Andersson kom in i bandet. Visst är det än mer hög klass på Donnez nu och det går faktiskt inte att begära så mycket mera, man får exakt allt man önskar under en danskväll till dessa musiker och dom har både roligt på och utanför scen tillsammans. Kolla in bilderna nedanför och lyssna på en film så kommer ni själva att få ta del av stämningen från denna härliga kväll. Tusen tack till Donnez för denna gång. Jag hoppas vi ses igen framöver. / Christian på Dansbandssidan.com

Donne Sjunger - Timmar av tomhet på Björka Loge. Filma av Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter