En kväll med fantastiska Humbles på Björka Loge

Igår tisdagen den 16/7 fick jag återigen träffa dom trevliga musikerna i dansbandet Humbles som bjöd upp till dans på Björka Loge utanför Lund. Det är alltid lika trevligt varje gång man får sprida deras härliga dansmusik och deras scenglädje. Bandet spelar en mogen dansmusik men även med några instick av ett antal snabba bugglåtar. Har man aldrig dansat till Humbles så tycker jag verkligen man ska prova på en danskväll till detta underbara band. Dom är artiga och trevliga samt anpassar sig alltid till publiken. Bandet går verkligen från klarhet till klarhet och inom något eller några år kommer dom tillhöra toppen av dansbands toppen helt klart och utan tvivel. Cornelia Humble som är sångerska i bandet gör det otroligt bra med en underbar röst och fin klang i rösten samt att även Filip Humble levererar härlig sång. Bandet är komplett och brinner verkligen för dansmusiken. Jag är oerhört tacksam att jag får hjälpa till att sprida deras musik och detta var absolut inte sista gången jag träffade dom. Alla som var på plats igår lovordade bandet och trivdes bra denna sommarkväll. Jag kan inte mer än att lyfta på hatten och tacka er alla för en ljuvlig kväll. Ta del av lite bilder nedanför från kvällen. Värt att nämna att Ulrika som sköter deras Facebooksida var med under kvällen och det är alltid lika skoj att träffa dig. / Christian på Dansbandssidan.com

Ni kan även följa dom via Facebook samt Instagram för senaste nytt. Idag den 17/7 bjuder dom upp till dans på bana 5 och Dansbandsveckan i Malung. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter