Värmländska dansbandet Fernandoz gästade Björka Loge

Fernandoz från Värmland gästade igår anrika Björka Loge utanför Lund. Senast jag gjorde ett reportage om killarna var för över 1 år sedan, alltså hög tid för att sprida deras härliga musik och förmedla spelglädje och stämning. Vädret var på den ljusa sidan och flera hundra hade denna kväll kommit för att njuta och dansa till tonerna av denna eminenta orkester som jag anser borde fått någon nominering i (Guldklaven) Vad ska man göra mer för att ens få bli nominerad är frågan, kör på killar ni gör det bra oavsett nominering eller inte så har ni era fans och dansare som hyllar er för den leverans ni levererar. Grabbarna satsar hårt på det som dom är bäst på och levererar alltid 100% bra. Aldrig blir man missnöjd och alltid så finns det några nya låtar i repertoaren när man träffar dom, stort plus för detta. Härligt att återigen få träffa Nils som varit med i Fernandoz nu i 1 år. Nils spelade tidigare med dansbandet Jive och han stortrivs i Fernandoz. Jon Anders Nordlund levererar minst sagt alltid imponerande på sång och värt att nämna förstås är att Simon Åhs sjunger vackert och inlevelsefullt. Man njuter helt enkelt fullt ut när man går ut på en danskväll till bandet. Jag vill rikta ett stort tack till killarna för denna gång. Här nedanför kan ni ta del av lite bilder samt 2 filmer från kvällen. Lite senare idag kommer 2-3 filmer till att läggas ut på Dansbandssidans Youtubekanal. / Christian på Dansbandssidan 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter