Tack Ekebofestivalen för en succéhelg

Ekebofestivalen startade 1996 och detta året arrangerades festivalen för 24:e gången och jag är oerhört tacksam att jag som ansvarig för Dansbandssidan.com åter var välkommen för att göra ett reportage på denna årliga folkfest. Det var mitt 8:e år i följd som jag fanns på plats för att dela med mig utav glädjen och stämningen. Jag har ingen exakt siffra på hur mycket folk som fanns på plats men runt 12.000 besökare under alla dagar. För första gången bjöd Streaplers upp till dans på denna härliga festival och det gjorde dom tillsammans med grabbarna i Donnez. Under fredagen var vädret helt ljuvligt och alla band som fanns på plats samt artister gjorde allt för att leverera till max och lite till. Det är en fröjd för ögat och uppleva detta på plats och jag känner mig oerhört tacksam att få sprida deras musik samt glädjen runtomkring. Alla tält var fullsatta under fredagen och på festivalen kunde man äta och dricka gott samt bara njuta av dans och umgänge. Det är något speciellt med Ekebofestivalen och en stor anledning till er är att jag haft en väldigt fint samarbete med Ekebo sedan starten av min hemsida år 2011. Lördagen blev absolut inte sämre, jo möjligtvis var vädret inte från sin ljusa sida men trots att det under kvällen till och från vräkte ner med regn så var folk ändå på gott humör och kunde ta skydd inomhus och ute bland tälten där banden gjorde så att man blev varm med deras grymma leverans. jag delade även ut Dansbandspriset 2019 till Lasse Stefanz efter midnatt och killarna blev oerhört tacksamma och glada att dom återigen vann detta publikpris. Festivalen i övrigt får sammanfattas genom att ni tar del av bilderna nedanför samt en del av alla filmer jag lagt ut på sociala medier. Tack alla underbara dansband och artister samt ett stort tack till Bert, Benka & Jonas för att ni ser till att denna folkfest fortsätter. Nästa år firar festivalen 25 år och jag hoppas innerligt att jag även är på plats då. Tack för allt och tack för denna gång bästa Ekebo <3 / Christian på Dansbandssidan.com

Fotocred Michel Keis
Fotocred Michel Keis

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter